Начало / Download / Download Dicter 3 Най-добрата Програма за Превод

Download Dicter 3 Най-добрата Програма за Превод

Английски език може да е универсален език, но има и доста други езици в действителност и много хора използват тях. Софтуер, който може да превежда текст от един език на друг не е нищо ново, но най-често работата с тях е трудна и неприятна. Dicter е безплатен инструмент използващ за превод базата на Google Translate. Тя автоматично разпознава езика на оригиналния текст и може да го преведе на повече от 40 други езика. Програмата работи много по-бързо и по-лесно от повечето подобни програми за превод.

През повечето време, Dicter седи скрита и се появява автоматично, когато натиснете клавишната комбинация (Ctrl + Alt) или щракнете върху иконата в системния трей. Dicter работи почти навсякъде, където има текст, включително уеб сайтове, документи и програми. Просто маркирайте някакъв текст, и натиснете Ctrl + Alt. След един кратък момент, мъничкият прозорец на Dicter се отваря и показва превод на маркирания текст. Освен бутона за настройки и за затваряне, има само един бутон за автоматично отваряне на преведения текст в нов Word документ. Пробвахме да преведем произволен текст от Български на Английски, от там на Немски, Испански и отново на Български. Текста беше все още четим и разбираем, макар че беше пълен с грешки и объркани думи и фрази. Това може да се очаква при използване на  машинен превод.

Dicter е най-добрият софтуер за  превод, за ежедневна употреба, който сме използвали. Програмата е изключително лесна за използване, като на практика прави моментални преводи от и на 42 езика (засега). Препоръчваме тази програма за превод на всички потребители.

 • Цена: Безплатна програма за превод
 • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Dicter 3.05 от ТУК>>>

25 коментара

 1. Аз съм доволен от прочетеното и свалих програмата-но или аз съм все още бос или…откривам,че не мога да ползвам превода чрез копи-пейс и ще се налага да преписвам???
  English: I am pleased with the reading program and I lost-but either I,m still barefoot or…I find that I can not use the translation by copy-and Pace will have to transcribe???

 2. stefbel@mail.bg :Но като механизъм за приложение D-3 се отваря и прилага много лесно,бързо…Ще я пробвам за устен превод на получавани писма или чужди вестници,докато разбера дали мога да приложе копи-пейс функция за да ми превежда моите умотворения…

 3. Много добре

 4. Не мога да схвана как да работя с тази програма. Някакъв Error ми дава.

 5. ООООООООО много добре

 6. аз пък не успях да я сваля ще ми помогнете ли

 7. аз съм много доволна от тази програма някой друг?

 8. здравейте изтеглих програмата но постоянно ми изписва Error ,моля кажете къде греша

 9. Най-хубавата и лесна програма за преводи без и със kopy & paste.Страхотна е+++++++

 10. Дава ми грешка ??? Не разбирам защо. инсталирах си я както трябва.

 11. Опитах да я сваля,но ми показва опасност от вирус???!!! Някакъв коментар имате ли по този въпрос??

 12. Може ли да се ползва без Интернет

 13. Разбира се, че може.

 14. Свалих програмата, но когато натисна да превежда зарежда и спира.. Текста, който искам да преведа е от български на английски, да не би да е заради това?

 15. работи ли с android

 16. Не знам да има версия на Dicter за Android

 17. Става ли тази програма за смартфон

 18. Не, няма версия за смартфон

 19. mystava bishov

  mn dobre

 20. Софтуерчето не става за нищо, като детска играчка е!!!

 21. Анонимен

  Здравейте. Искам да сваля тази програма, но ми иска някакъв код за одобрение. Не мога да разбера какво става.

 22. Докато бях с Ундос 7 работеше перфектно.Сега съм с Ундос 10 зарежда но не превежда.Моля за помощ

 23. Не върши работа. За какъв ни е като няма български докато преводача на Google който уж ползва има? Без превод от и на български за мен не струва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.