Начало / Download / CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW Graphics Suite X5

CorelDRAW Graphics Suite е впечатляваща колекция от софтуерен предназначен за дизайн, с който можете да се справи с всякакви дизайнерски задачи и проекти. В пакета са включени CorelDRAW, основното приложение за векторен дизайн и оформление; Corel PHOTO-PAINT за редактиране и ретуширане на снимки; Corel CAPTURE; ConceptShare за споделяне на готови проекти или съвместна работа върху един проект и Bitstream Font Navigator. В пакета са включени и няколко полезни малки инструмента за двустранен печат, оптимизация и други.

Пакет за дизайн който включващ толкова много програми и функции, би трябвало  да има и солиден помощен файл. CorelDRAW е заредена с много интуитивно подбрани съвети, видео уроци и напътствия, с чиято помощ ще започнете да  проектирате елементи и цели проекти за нула време. Експертни съвети от професионални дизайнери помагат на потребителите при извършване на специфични задачи, като например Airbrushing на лога или създаване на текстилни модели.

Шаблоните за професионалисти са разнообразни и са представени в един чудесен интерфейс, който предлага всякакви видове полезна информация. Можете да сортирате шаблони по тип – като брошури, плакати / знаци, визитни картички и бюлетини – или по раздели. В интерфейсът също са поместени и вашите CDT шаблони, които можете лесно да създадете.

Дали пакета на CorelDRAW си струва парите може да прецени всеки потребител с помощта на тази напълно функционална 15-дневна пробна версия. Необходимо е да се регистрирате за безплатен акаунт в Corel за да използвате използвате пробната версия.

  • Цена: 15 дневна пробна версия; 499$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете CorelDRAW Graphics Suite X5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.