Начало / Download / Comodo Internet Security 4.1 – Безплатна Антивирусна Програма

Comodo Internet Security 4.1 – Безплатна Антивирусна Програма

Comodo е сляла антивирусната си програма със защитна стена, като по този начин е създала една завършена, безплатна, програма за сигурност, която цели да предостави качествена защита на повече хора.  Потребителите които искат само антивирусна или само защитна стена могат да го направят от  инсталатора на Comodo Internet Security. Потребителите имат възможност да инсталират лентите с инструменти Comodo SafeSearch и Ask.com, а могат и да ги откажат. След приключване на инсталационния процес, програмата изисква рестарт на компютъра.

Управлението на системните ресурси е подобрено, като са оптимизирани  всички ресурсоемки процеси. Антивирусната програма има много възможности за настройки, които биха допаднали на напредналите потребители, но същевременно е достатъчно проста за начинаещи потребители и би могла да работи плавно и тихо във фонов режим. Новият интерфейс използва обикновена бяла цветова схема като са заменени имената на старите инструменти с по-интуитивен термини като Общ, Антивирус, Защитна Стена и други. Във всеки нов раздел има връзки към съответните раздели на сигурността, така че потребителите могат да научат повече за това как се представя антивирусната програма или защитната стена. Потребителите най-често ще се сблъскат със защитната стена когато инсталирани програми се опитат да осъществят връзка с Интернет за първи път. В последствие програмата научава поведението на програмите на компютъра и вече не притеснява потребителите.

Третият панел Defence+ , съдържа разширени опции за сигурност, включително предпазване на специфични файлове от модификация  и защита на специфични ключове в регистъра. Comodo Internet Security 4.1 предлага отлична антивирусна защита и защитна стена и то напълно безплатно, затова горещо го препоръчваме на всички потребители.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма и защитна стена
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Comodo Internet Security 4.1 от ТУК

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.