Начало / Download / Blender – отлична програма за анимации и 3D моделиране

Blender – отлична програма за анимации и 3D моделиране

Blender е безплатна програма за създаване на професионални анимации и 3D моделиране.  Много добре направеният интерфейс е оборудван с различни полезни инструменти. Независимо дали сте професионалист в анимацията и 3D моделирането или просто искате да се позабавлявате, ще намерите това което ви трябва в тази всеобхватна програма.

Свалянето и инсталацията на Blender не би трябвало да Ви отнемат повече от пет минути. При първото и стартиране ще останете изумени от многото възможности, които са отлично подредени в семплия и опростен интерфейс. Най често използваните инструменти са включени в основния екран, като остава и достатъчно място за да развихрите въображението си. Останалите инструменти са достъпни чрез падащите менюта в горната част на екрана. За да може по-бързо да свикнете с тази програма за 3D моделиране е хубаво първо да преминете през няколкото „помощника“ в Help менюто. Съветваме ви това, защото в началото ни беше малко трудно да изберем точния инструмент, за да постигнем желания ефект (просто са токова много и толкова близки, че леко се объркахме).

Blender програма за 3D моделиране

С Blender можете да използвате готови 2D и 3D библиотеки (поддържат се множество формати), можете да конвертирате от 2D към 3D и обратно и да разглобите всеки 3D обект. Налични са инструменти за сенки, движение и създаване на 3D в реално време (интерактивни модели и игри), симулация и рендиране на удари, сблъсъци и експлозии (типично за 3D шутърите).

Препоръчваме Blender на всеки които се занимава професионално с анимации и 3D моделиране и особено на хората създаващи кратки анимации или игри. Може и да зарежете скъпите и доста тромави продукти и направо да се влюбите в тази малка програмка.

  • Цена: Безплатна програма за 3D моделиране
  • Операционна система: Windows XP 32-bit/Vista 32-bit/64-bit/ 7 32-bit/64-bit 8 32-bit/64-bit

Свалете Blender 2.7 от ТУК>>> Blender 2.7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.