Начало / Download / BitTorrent 7.6 Download

BitTorrent 7.6 Download

BitTorrent 7.6 е новата версия на популярния торент клиент, който ви позволява бързо и лесно да изтегляте висококачествено цифрово съдържание от Интернет, като например видео, музика и игри. Програмата е налична на над 20 езика и според разработчиците има над  70 милиона потребители в световен мащаб. Също така те твърдят, че BitTorrent се справя по-бързо, с изтеглянето на файлове, от всички други торент клиенти на пазара.

Интерфейса остава непроменен от предните версии, но няма и какво толкова да му се променя. Добавено е подробна статистика за пиърите и за състоянието на торент файловете. Подобрена е работата на функцията за автоматично откриване на локални пиъри. BitTorrent 7.6 може автоматично да мапва портове, което води до повишение на скоростта на сваляне. Ако искахме да постигнем подобно нещо в предните версии, трябваше да преконфигурираме защитната стена или рутера си. Друго хубаво нововъведение е автоматичния контрол на скоростта на сваляне, като по този начин BitTorrent 7.6 ви гарантира, че колкото и бързо да сваляте, пак ще можете да си разглеждате Интернет страници или да си говорите по Skype.

Други новости на BitTorrent 7.6 са вградения плеър, с които можете да прослушате или изгледате всеки мултимедиен файл. BitTorrent има и платена версия, която съдържа механизъм за синхронизация на съдържанието свалено с торент клиента и растящ брой от смартфони и таблети. На нас торент клиента ни допадна.

  • Цена: безплатен торент клиент
  • Операционна система: Windows NT/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете BitTorrent 7.6 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.