Начало / Download / BitTorrent 6.4 Download

BitTorrent 6.4 Download

BitTorrent не бе ъпдейтван често последните две години, но това се промени след като BitTorrent закупи  uTorrent. Промяната бе почти моментална, като от оригиналния BitTorrent клиент не остана почти нищо.

В предните версии на BitTorrent липсваха доста от функциите, които притежаваха другите торент клиенти, но с един замах, BitTorrent се изравни и даже задмина повечето. Вече може да изберете кои файлове от един торент да свалите, може да променяте скоростта на сваляне както си желаете, общо взето всичко, което uTorrent може да направи.

Програмата има лента за търсене, както в uTorrent, но има една малка разлика. При търсене, uTorrent ще ви отведе до MiniNova ( огромен свободен торент сайт),а BitTorrent ще ви отведе до BitTorrent.com който е с почти изцяло платено съдържание. Основната новост в BitTorrent е менюто бар наречен Get Stuff, с линкове към филми, телевизия, музика и игри.

Без съмнение, BitTorrent е взел драстични мерки за спасение на иначе загиващия си торент клиент. Въпреки ,че BitTorrent все още яде повече памет в сравнение с останалите торент клиенти, то е значително по-малко отколкото преди. Инсталационният файла е намалял от 6MB за версия 5 на по-малко от 3MB за версия 6.

BitTorrent също разполага с функция наречена DNA, но за сега не е ясно какво точно прави.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/NT

Свалете BitTorrent 6.4 от ТУК>>>

3 коментара

  1. NAI DOBIRQ

  2. mi da stava 🙂 😉

  3. Защо като сваля филм или игра не мога да ги отворя? Защо се получава така?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.