Начало / Download / BitDefender Total Security 2011

BitDefender Total Security 2011

BitDefender Total Security 2011 предоставя на потребителите солидна антивирусна защита от най-новите заплахи дебнещи в Интернет. Антивирусната програма е достойна алтернтива на своите по-известни конкуренти. BitDefender 2011 е силна програма, с всички основни инструменти, които би трябвало да притежава всеки пакет за сигурност.

По време на инсталацията BitDefender ще открие други инсталирани пакети за сигурност на вашия компютър. Програмата дава на потребителите възможност, все пак, да оставят другите антивирусни програми инсталирани, въпреки че BitDefender предупреждава, че може да не функционира напълно правилно. Редица други програми за сигурност няма да се инсталират, освен ако конкуриращите ги антивирусни програми, не бъдат отстранени.

BitDefender също се различава от много конкуренти, предлагайки на потребителите значителни възможности за персонализиране на инсталацията. Можете да изберете да стартирате „basic setup“, което се препоръчва за потребители с по-малко опит или „advanced setup“ коeто дава възможност за по-дълбоко контрол върху това кои модули ще се инсталират и как ще функционират на вашата система.

Новият интерфейс на BitDefender Total Security 2011 може да се хареса на едни потребители, а на друи не. Достъпни са три начина за управление и взаимодействие с настройките на програмата, в зависимост от това дали потребителят иска да използва Basic, Intermediate, или Expert. Това може да е от полза за опростяване на интерфейса за да отговарят на нуждите на конкретен потребител, но може да го направи доста по-объркващ, за друг.

BitDefender Total Security 2011 дава на потребителите конкурентен подбор на инструменти и опции. Заедно с антивирусна и антималуеър защита, BitDefender предлага фишинг защита, защита от спам, чат криптиране, няколко нива на сканиране, защитна стена, родителски контрол, оптимизатор на системата, кодиране на файлове, както и онлайн архивиране.

Антивирусната защита е доста солидна и бърза, като по време на нашите тестове, BitDefender Total Security 2011 се представи отлично заемайки четвърто място по скорост на сканиране и едновременно с това предпази компютъра от всички атаки, затова го препоръчваме на всички потребители.

  • Цена: 30 дни пробен период/79.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете BitDefender Total Security 2011 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.