Начало / Download / Bitdefender Antivirus 2015

Bitdefender Antivirus 2015

Bitdefender Antivirus 2015 е може би най-добрата антивирусна програма. Казваме това защото тя е единствената антивирусна програма която получава максимална оценка от 100 процента на тестовете за реална защита на компютъра Ви проведени от AV-Comparatives. Второто място с 99.9 процента се заема от Kaspersky Anti Virus 2015. Bitdefender Antivirus 2015 предлага много нови и подобрени функции, като оптимизиране на стартирането и работа на компютъра Ви, различни профили които се сменят според натоварването и използването на компютъра Ви, Bitdefender OneClick Security и много други.

Инсталацията на Bitdefender 2015 е доста бавна. На тестовата ни машина и бяха нужни около 25 минути, за да се справи със задачата. Забавянето се дължи на това, че програмата сканира изцяло компютъра Ви по време на инсталацията. На доста от Вас това може би няма да се понрави, но според нас е доста полезно особено за вече заразени компютри.

bitdefender antivirus 2015

Външния вид на Bitdefender Antivirus 2015 е много модерен и изчистен. Впечатление правят сензорните бутони за управление. Премахнати са излишните менюта, като разработчиците са се фокусирали върху Protection, Privacy, и Tools.

Новата функция OneClick Optimizer, премахва ненужните файлове и освобождава ресурси чрез разпределяне на оперативната памет за по-активните програми. Bitdefender Antivirus 2015 интелигентно активира различни профили за сигурност, на база на натоварването на Вашата машина. Функцията автопилот позволява Bitdefender 2015 да взема решения вместо Вас за непознати файлове и изскачащи прозорци или съобщения.

Bitdefender Antivirus 2015 е една от най-ефективните антивирусни програми. Препоръчваме я на всичките си читатели. Разбира се ако искате да получите максимална защита ще трябва да платите определена цена. Предлагаме Ви да си свалите безплатна пробна версия на Bitdefender Antivirus 2015.

  • Цена: 30 дни пробен период/ 59.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете BitDefender Antivirus 2015 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.