Начало / Download / BitComet 1.25

BitComet 1.25

BitComet е безплатен торент клиент,  служещ за споделяне на файлове и приложения и е базиран на най-популярния p2p протокол, наречен BittorentBit. Можете да споделяте най-различни файлове с размер от няколко МВ до много GB. Интерфейса на BitComet е подобен на този на  BitLord, но в сравнение с BitLord, BitComet  има много повече функции.

Основното меню на BitComet има дървовидна структура, като можете да изберете потърсите за даден файл или просто да разгледате най-използваните торент сайтове, които са вкарани автоматично. Свалените файлове могат да бъдат записани в стандартни папки като видео, аниме, игри, музика, софтуер и други или в папки по избор.

От разширените настройки на торент клиента можете да настроите прокси сървър, размера на използваното дисково пространство за кеш, филтриране по IP адрес, максималната скорост на качване и сваляне и много други. BitComet поддържа едновременно сваляне на множество файлове както и продължаване на прекъснато сваляне.

BitComet 1.25 има подобрен алгоритъм за предварителен преглед на свалящите се файлове, което намалява шансовете за грешка. Има и една малка особеност – за да работи тази версия трябва да имате инсталиран .NET Framework.

  • Цена: Безплатен торент клиент
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете BitComet 1.25 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Ето и видео упътване към тази програма : http://www.youtube.com/watch?v=Gl3yqzpzrcY

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.