Начало / Download / AVG Free 9 – Безплатна антивирусна

AVG Free 9 – Безплатна антивирусна

AVG Free 9 осигурява стабилна защита на всички Windows потребители напълно безплатно. Получавате комбинирана антивирусна и Antimalware защита, Link Scanner, и защита на електронната поща. AVG Free 9 въвежда и няколко нови функции и подобрения фокусирани върху ефективността на антивирусната програма – по-бързо сканиране и зареждане. Най-новата функция е защита от кражба на самоличността, но е активно само за потребители в САЩ. AVG работи в партньорство с Identity Guard като инструмента е достъпен само от тулбара на AVG за Firefox и Internet Explorer.

Интерфейсът на AVG Free 9 е почти непроменен в сравнение с предната версия, а като цяло антивирусната програма е лесна за използване. От главния прозорец може да получите допълнителна информация за всичко –  сканиране за вируси,  настройки на Link Scanner, последни актуализации и много други. С помощта на плъзгач може да изберете между Бавно, Автоматично, и Бързо сканиране. Ако вирусът който сте прихванали създава сериозни проблеми, AVG създава спасителен диск, за да сканирате компютъра си в MS-DOS режим.

Функцията Link Scanner представлява защита от зловредни сайтове. При търсене в Google или Yahoo, още преди да сте заредили някоя страница в браузъра си,  Link Scanner я е сканирал и оценил дали съдържа опасен сорс код или не. Програмата работи леко когато сканира вашата система или е пусната като фонов процес.  Проблема е, че AVG Free забавя значително първоначалното зареждане на вашата система. При проведените тестове, AVG откри някои файлове като заплахи, но резултата не беше потвърден от нито една друга антивируна програма затова приехме резултатите за неверни положителни резултати. AVG върши чудесно своята работа ( с леки забележки ) като най-големия плюс на програмата е, че е безплатна.

  • Цена: Безплатна Антивирусна Програма
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете AVG Free 9 от ТУК>>>

2 коментара

  1. iordan kosturkov

    Нямам антивирусна програма.

  2. страхотна е 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.