Начало / Download / AVG AntiVirus Free 2015 с Outbreak Detection

AVG AntiVirus Free 2015 с Outbreak Detection

Наскоро AVG Technologies обнови цялата си гама от антивирусни продукти включително AVG AntiVirus Free 2015, AVG AntiVirus 2015, AVG Internet Security 2015 и AVG PC TuneUp 2015. В тази кратка статия ще разгледаме безплатната антивирусна AVG AntiVirus Free 2015. Промените не са много и се свеждат до обновления в интерфейса на програмата и добавяне на новата функция Outbreak Detection, която открива и блокира току що излезли вируси и всякакъв друг зловреден софтуер.

AVG_Free_install

Инсталацията на AVG AntiVirus Free 2015 отне няколко минути на тестовата ни машина. Версията е на Английски език. Няма за какво да се притеснявате и да внимавате, инсталационния процес е много прост и не добавя никакъв допълнителен софтуер.

Интерфейса на AVG AntiVirus Free 2015 е доста минималистичен и модерен. Главните функции са изведени в основния прозорец в големи обли бутони. Останалите са поместени в менюто за разширени настройки.

В минали години от функцията Outbreak Detection можеха да се възползват само потребителите на платените версии на AVG. Вече не е така защото функцията е налична и в безплатната AVG AntiVirus Free 2015.

AVG-AntiVirus-Free

Тестовете проведени от AV-Comparatives поставят AVG AntiVirus Free 2015 на пето място с резултат от 91 процента. Това въобще не е зле като се има в предвид, че първите три места се държат от платени антивирусни програми.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8/8.1

Свалете AVG Anti Virus 2015 от ТУК>>>

Един коментар

  1. Готина програма. Свалих си я и ми хареса как работи. Е има малко досадни popup-и за които не споменавате но …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.