Начало / Download / AVG Anti-Virus Free Edition 8 – свалете

AVG Anti-Virus Free Edition 8 – свалете

AVG продължава да бъде една от най-известните безплатни антивирусни програми, достъпни в Интернет.  Програмата предлага ефективна защита и лесен за използване интерфейс.

В AVG Anti-Virus Free Edition 8 има доста подобрения, и е основен ъпгрейд, както актуализациите ще бъдат спрени за предишната версия 7.5. Ако вече имате инсталирана AVG, е най-добре да кликнете на опцията за надграждане, когато тя се появи. Ако никога не сте я инсталирали преди, то това е фаила който ви трябва. Препоръчваме да прекъснете достъпа до интернет по време на инсталацията, тъй като компютърът ви ще бъде без защита по време на инсталацията.

Както може да се види, интерфейса на AVG FREE е подобрен и е по-лесно да се види каква защита осигурява в момента програмата, и какво се нуждае от вниманието на потребителя,  чрез икони в основната част на екрана.  Лявата страна дава бърз достъп до важна информация за актуализации и текущите сканирания.В допълнение към традиционната антивирусна защита AVG FREE предлага защита от шпионски софтуер, без да инсталирате допълнителен софтуер.

Допълнителна  добавка към AVG FREE е AVG LinkScanner, като се предлага и като самостоятелен модул за изтегляне. LinkScanner работи с Internet Explorer и Firefox и проверява връзките намери в Google, Yahoo и MSN търсения, за да сте сигурни, че не съществува риск да щракнете върху линка. Налице е забавяне, тъй като страниците са проверени, но си струва краткия период на изчакване, в замяна за избягване на злонамерен софтуер.

Свалете от ТУК

Един коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.