Начало / Download / AVG Anti Virus 2011 Безплатна Антивирусна Програма

AVG Anti Virus 2011 Безплатна Антивирусна Програма

Всички производители на антивирусни програми обещават на потребителите новите версии да притежават три основни характеристики: по-бързо сканиране, по-лесно за използване, по-добри резултати. Новата версия на AVG Anti Virus 2011 изпълнява и трите. Сканиранията са по-бързи от тези на AVG Anti Virus 9, програмата се инсталира по-бързо, а промените в  интерфейса са я направили по-лесна за използване. Въпреки това, промените в двигателя, който открива и премахва заплахите е по-труден за диагностициране, затова ще го оставим на световно-признатите независими лаборатории.

Инсталацията на новия AVG Free е ускорена въпреки че не става за минута, както е при някои платени конкуренти на AVG. Открихме, че програмата може да премине от туко що изтеглена до готова за употреба за около 5 минути. Голяма роля за това  играе факта, че AVG е намалила на броя на екраните които виждат потребителите при инсталация на антивирусната програма, от 13 в предишната версия на 5 във версията за 2011 година.

Промените в интерфейса на AVG Anti Virus 2011 са незначителни, но всъщност подобряват използваемостта доста. Горния и левия навигационен панел са преработени със светъл текст на тъмен фон, въпреки че основните контроли в центъра на прозореца запазват стандартния черен текст на бял фон. Иконата за състоянието на системата в горната част на интерфейса е опростена и уголемена.

Новият бутон за моментално поправяне на дупки в сигурността се появява в горната част от интерфейса заедно със стария червен X, когато системата ви е била изложена на риск. Те изчезват, когато вашата система е прочистена.

От AVG твърдят, че в новата версия на AVG Free сканира три пъти по-бързо в сравнение с миналогодишната версия, а забавянето на работата на компютъра е сведено до минимум, след като операционната система е приключила зареждане. При нашите тестове установихме, че AVG Anti-Virus Free 2011 забавя времето за зареждане на на нашата тестова машина с повече от 13 секунди. Въпреки това, антивирусната програма има най-малкото влияние върху работата на тестовата машина. AVG Free е една от най-бързо сканиращите антивирусни програми завършвайки първото си пълно сканиране за 548 секунди.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете AVG Anti Virus 2011 от ТУК>>>

5 коментара

  1. Добавих!

  2. ferideibbrahim

    Еи това е антивирусна. Благодаря

  3. супер

  4. Добре искам да я инсталирам, но ме пита за някакъв port 80. Какво ще рече това?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.