Начало / Download / Avast Free Antivirus 5.1 Безплатна антивирусна програма

Avast Free Antivirus 5.1 Безплатна антивирусна програма

Avast Free Antivirus 5.1 е основен ъпдейт на безплатната антивирусна програма на Avast, който предоставя множество подобрения на повечето от основните компоненти на програмата, включително на Behaviour Shield и Anti-Rootkit алгоритъма.

Avast 5.1 е основан на предишнята версия Avast 5, която се появи миналата година. Версия 5 въведе нов потребителски интерфейс, пълна съвместимост с Windows 7, по-добри работа (по-специално с многоядрени процесори) и нов режим за „Игри“, който открива приложения стартирани на цял екран и изключва изскачащите прозорци с уведомленията, без да нарушава цялостната сигурност на компютъра. Други подобрения на Avast 5.1 включват нов евристичен алгоритъм, емулатор на код и промени по интелигентното сканиране.

Големи подобрения в Avast 5.1 има и в потребителския интерфейс и защитната стена. Този ъпдейт ще бъде доставен автоматично към настоящите потребители на  Avast, като ще се наложи рестартиране, когато ъпгрейда на антивирусната програма приключи.

Някои потребители са съобщили за забавяне на работата на 64-битови компютри след автоматично ъпдейтване от Avast 5 до Avast 5.1 . След дейнсталирането и повторно инсталиране на новата версия на безплатната антивирусна програма, проблема изчезва, затова е хубаво да свалите направо Avast 5.1 .

 • Цена: Безплатна антивирусна програма
 • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7

Свалете Avast Free Antivirus 5.1 от ТУК>>>

26 коментара

 1. Plss трябва ми, до преди бях с нея

 2. ludmila georgieva

  Направих си регистрация, а нямам пратен ключ. Не знам защо в пощенската ми кутия нямам нищо.

 3. Хубава антивирусна програма

 4. dobra e

 5. mariq stoinova

  Много хубава програма

 6. Хубава антивирусна програма

 7. аваст 5

 8. Днес си изтеглих тази антивирустна програма 5.1 , но прирегистрация ми излиза прозореца security message има колонка за поставяне на отметки и до нея друга с някаква цена в евро . И се чудя да не би да се заплаща . Ще съм Ви благодарна ако някой ми отговори . Благодаря Ви предварително !

 9. Тази версия на програмата не се заплаща. Разбира се има и платена версия. Колонката за която говориш е ако искаш да си сложиш платената версия на антивирусната (с повечко екстри). Ако искаш безплатната просто си продължаваш инсталацията. Ако не бъркам за да я ползваш за една година тази версия трябва да си напишеш мейл адреса и да ти пратят ключ (може и да бъркам за последното).

 10. супер

 11. jurajvasek5@gmail.com

  супер

 12. и ти ли бруте

 13. Супер

 14. kristina.krasimirova@mail.bg

  супер е

 15. здравейте можете ли да ми го приемете.

 16. Антивирусната е перфектна.

 17. Eeeeee super e!

 18. Помогнете да си изтегля програмата.

 19. Харесва ми

 20. Харесва ми много е яка

 21. viki909090@abv.bg

  Искам я тази програма

 22. Искам я тази програма. Харесва ми.

 23. Инсталирах програмата, но ми е разрешена безплатната версия за 30 дни и след това изтича,как да я продължа?

 24. Трябва да си регистрираш програмата с валиден e-mail адрес. Това е. Така срока и се удължава за 1 година. Такава е политиката на Avast.

 25. Искам да попитам какво означава това, че като отворя програмата има съобщение Регистрация (остават …… дни)???

 26. Оставащите дни от едната година която имаш безплатно

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.