Начало / Download / Avast Free Antivirus 2015 – безплатна антивирусна

Avast Free Antivirus 2015 – безплатна антивирусна

Новата версия на Avast Free Antivirus 2015 добавя много нови услуги и подобрения към отличния набор от инструменти, грижещи се за сигурността на компютъра Ви. Новото интелигентно сканиране открива уязвимости във Вашата домашна мрежа, проверява за актуализации на програмата, и поправя проблеми с производителността на компютъра Ви, само с един клик на мишката. Подобрена е и защитата от зловреден софтуер и е улеснено подобряването на сигурността на множество устройства чрез наличния уеб клиент.

avast_free_2015_install

Инсталацията на Avast Free Antivirus 2015 е подобрена в сравнение с предишната версия на антивирусната програма. Избирането на експресна инсталация, която включва и първоначално сканиране на системата, отне не повече от 2-3 минути на тестовата ни машина. Разбира се винаги можете да предпочетете „custom“ инсталация и да промените настройките както желаете. На началния екран автоматично е маркирано създаването на DropBox акаунт. Ако не искате да използвате DropBox, ще трябва да махнете тази отметка. Пакета които Ви предоставяме по-долу е с версия на Avast на Българки.

Както казахме интелигентно сканиране претърсва системата ви търсят за вируси и множество други проблеми. Прави проверка за налични софтуерни актуализации на всички инсталираните програми, проверява за уязвимости в домашната Ви мрежа и Ви показва как да подобрите производителността на компютъра си. Проверява се и за всички критични ъпдеити на операционната Ви система и за експлойти.

Новия Secure HTTPS Scan предпазва от хитри фишинг атаки, които пренасочват вашия браузър от доверени сайтове, към компроментирани такива. Вграденият Secure Line VPN клиент Ви позволява да използвате обществени Wi-Fi точки в кафенета, хотели, или летища без да се притеснявате за сигурността си. Лошото в случая е, че пробния му период е само три дни. Ако Ви хареса ще трябва да преминете на платена версия на Avast.

avast_free_2015_interface

В тестовете на независимата лаборатории за сигурност AV-Comparatives, Avast 2015 отбелязва спад с няколко позиции в сравнение с миналата година. Това се дължи многото подобрения направени от конкурентите им от Kaspersky Anti Virus 2015 и Bitdefender Antivirus 2015, с които вече Ви запознахме (те разбира се са платени).

Avast Free Antivirus 2015 е може би единствената безплатна антивирусна програма която препоръчваме тази година, а това трябва да Ви говори много.

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8/8.1

Свалете Avast Free Antivirus 2015 oт ТУК>>> Avast Free Antivirus 2015

Един коментар

  1. blagodarq..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.