Начало / Download / Auto Kindle eBook Converter – как да конвертираме безплатно текстове и книги за Kindle

Auto Kindle eBook Converter – как да конвертираме безплатно текстове и книги за Kindle

amazon-kindle-reader-booksВече сте горд собственик на  най-популярният  четец на елеткрони книги  Kindle  на Amazon.com, но разполагате с обширна библиотека с е-книги от пред Kindle ерата. За да може да четете вашата библиотечна колекция на новото ви мобилно устройство Ви предлагаме програмата Auto Kindle eBook Converter. С Auto Kindle eBook Converter може да конвертирате безплатно  Вашите PDF, HTML, LIT, PDB, и CHM файлове в подходящия за Kindle MOBI  формат.

Auto Kindle eBook Converter  е в бета версия, отличавайки се с   много опростен интерфейс. В работа процеса на първо избирате файла, който ще  конвертирате, а след това папката, в която ще се съхранява готовият файл.  Конвертирането протича бързо, но зависи от големината на файла, може да има проблем с някои PDF документи съдържащи снимки.

За да ползвате новите MOBI   файлове, свържете Kindle с вашия компютър и преместете файловете в папката Documents.   Конвертираният MOBI файл ще се появи в списъка ви с документи, допълнително автоматично превърнат в обичайният за Kindle MPB формат.

Ако искате да използвате Kindle  на вашичт настолен компютър, лаптоп, нетбук, таблет , то тогава може да инсталирате Kindle за PC

Безплатни библиотеки за български и международни заглавия: Open Library, Internet Archive, Gutenberg Projec , e-bookbg.com, chitanka.info, slovoto.org.

  • Цена: Безплатен редактор на електрони книги за Kindle
  • Операционна система: Windows 3.x/95/98/Me/2000/XP/2003/Vista/7

Свалете Auto Kindle eBook Converter от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.