Начало / Download / Auslogics Disk Defrag 3.1

Auslogics Disk Defrag 3.1

Не и ли е омръзвало да чакате вградения в Windows инструмент за дефрагментиране на HDD да свърши своята работа. А ако дискът ви е голям и не е дефрагментиран скоро, знаете, че процеса спокоино отнема цял ден ( или цяла вечер ). Затова решихме да ви представим Auslogics Disk Defrag. Интерфейсът на програмата не би могла да има по-изчистен вид а самата програма да бъде по-лесна за използване.

Изберете един твърд диск и веднага може да видите размера на устройството както и използваното и свободното пространство. Програмата дори показва кръгова диаграма за по-добра визуализация. С едно кликване на мишката стартирате дефрагментирането.  Програмата показва карта на секторите на вашия HDD за да може лесно да се видите каква част от диска е фрагментиран, зает и свободен. Дефрагментираните сектори върху вашия HDD се показват в синьо. Auslogics Disk Defrag предлага и удобно разположена отметка за гасене на компютъра след края на дефрагментацията.

Програмата работи бързо, дори и на по-стари системи с Windows XP. Удобен доклад в HTML формат се изготовя след всяко дефрагментиране. Общия вид показва общия брой на дефрагментираните файлове и папки, а подробния показва резултат за всеки файл. Според нас всеки потребител би трябвало да изпробва Auslogics Disk Defrag на своя компютър.

  • Цена: Безплатен дефрагментатор на HDD
  • Операционна система: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7

Свалете Auslogics Disk Defrag 3.1 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.