Начало / Софтуер / Ashampoo WinOptimizer 10

Ashampoo WinOptimizer 10

ashampoo-winoptimizer-10-iconAshampoo  WinOptimizer е един от най-популярните пакети за оптимизация на Windows.   Ако вашият компютър не върви толкова гладко както преди, ако имате проблеми при стартиране на приложения и отварянето на прозорци,  или зарежда  твърде бавно, то вероятно трябва да се обърнете за помощ към програми като WinOptimizerWinOptimizer ще оптимизира работата на компютъра Ви, като прочисти диска от нежелани файлове,   премахне невалидни ключове в регистъра, изтрие кеша на вашите браузъри и  извърши още куп оптимизационни дейности  с множеството налични  инструменти за тази цел.

Както повечето оптимизиращи програми WinOptimizer 10 има минимални системни изисквания. Тя се нуждае само от 90 MB дисково пространство и е съвместима с операционните системи  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, и Windows XP.

 Ashampoo WinOptimizer 10 Основен екран

 Ashampoo WinOptimizer 10 Основен екран

Интерфейсът на приложението е обновен,  изчистен, лесен за навигиране  и модернизиран за работа под Windows 8.  Разделен е на пет основни области:

  1. Overview – главен екран
  2. Modules –  тук ще откриете различните инструменти
  3. Favorites – а, ще се разположат най-често използваните от тях
  4. Backups – инструменти за архивиране и възстановяване
  5. Statistics – Статистическа информация – брой на стартиране на софтуера, база данни от сканирания и други

 Ashampoo WinOptimizer 10  Favorites

 Ashampoo WinOptimizer 10  Favorites

За улеснение на потребителите WinOptimizer 10 включва бутон, с който може да оптимизирате цялата система с един клик.  Също така,  за тази цел индивидуално  може да  се използва всеки един от инструментите включени в пакета като Registry Optimizer, Startup Tuner,  или File Wiper. WinOptimizer 10, както и повечето пакети за оптимизация, включват  Backup Manager  за  да можете да възстановите компютъра си към предишно състояние , ако нещо се обърка в процеса на почистване и  и Task Scheduler за да настроите приложението да се стартира автоматично в определено време.

Други много полезни инструменти включени в WinOptimizer 10 са: Icon Save – създава „save point“, който съдържа разположението на всички икони на работния плот в избран от вас момент; и Link Checker – инструмент, който сканира линковете в шорткодовете и гарантира, че те сочат към валидна цел.   File Wiper е шредер, който изтрива перманентно файлове, така че те да не може да бъдат възстановени.  А, чрез Undeleter може да възстановите изтрити файлове, което може да се окаже изключително полезна функция, за тези които по-погрешка са изтрили важен файл.

В заключение: Ashampoo WinOptimizer 10  може да съживи мудният ви компютър към нов живот. Той има много полезни инструменти, с  които може да оптимизирате работата на всяка Windows операционна система, включително Windows 8.

 

  • Какво: Пакет от инструменти за оптимизация на Windows
  • Цена Free to try (40-дни); цена $39.99
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/7/8

Свалете WinOptimizer 10 от ТУК>>> Свалете WinOptimizer 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.