Начало / Download / Download AllInOne Keylogger 3.3

Download AllInOne Keylogger 3.3

AllInOne Keylogger 3.3 е програма за следене, какво точно се прави на компютъра, когато сме го оставили без надзор ( от децата или колеги и приятели ). Интерфейсът на програмата не е много добър, но работата която върши е отлична, а именно запис на дейността в  Интернет, чат, както и запис на всеки натиснат клавиш на клавиатурата на компютъра ви. Единствения недостатък е изключително краткия пробен период.

Контролният панел на AllInOne Keylogger съдържа всички опции за конфигуриране, с подробни описания на всяка опция. Главния екран е доста претрупан, но ще свикнете с него след известно време. Програмата иска да въведете главна парола, за да я активирате. За да я стартирате просто отваряте един текстов документ и изписвате паролата. AllInOne Keylogger предлага няколко функции, които имат за цел да скрият програма, например скриване на иконата от лентата със задачи, изтриване на помощния файл, и премахват всички линкове и икони от Старт менюто и от списъка за дейнсталиране на програми в Windows. Sлед като кликнете на командата за старт, програмата започва работа, тайничко записвайки всяка дейност на вашия компютър. Когато решите да прегледате логовете ще ги намерите подредени по дата, с цялата ви нужна информация в тях.

Единствения недостатък на AllInOne Keylogger е високата му цена и краткия пробен период. Препоръчваме тази програма на всички потребители, които искат да следят какво се случва с компютъра им когато не са пред него.

  • Цена: пробна версия ( 7 дни); 69.95$
  • Oперационна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете AllInOne Keylogger 3.3 от ТУК>>>

2 коментара

  1. Как и от къде се тегли?

  2. Линка за сваляне беше развален. В момента всичко е ок и програмата се сваля от бутона Download.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.