Начало / Download / Alcohol 52%

Alcohol 52%

Дори и в тези дни когато има почти неограничено количество от безплатен софтуер за сваляне и употреба, някои програми все още изискват CD или DVD носител да стой физически в CD/DVD-то ви, когато ги използвате. Както и други програми за емулация на дискове, Alcohol 52% спомага за създаване или „монтиране“ на един виртуален диск, което позволява желания софтуера да се стартира от твърдия диск а не от CD/DVD-то.

Това помага да се ускори процесът на четене на данни от CD, и позволява на потребителя да използва няколко – в случая с Alcohol 52% до 31 имиджа на CD/DVD-та едновременно. В нашите тестове, програмата прехвърли съдържанието на CD-то върху твърдия диск бързо, и едновременно предлага важни функции за по-използвани дискове (способността да премахне лошите сектори). Софтуерът поддържа повечето формати на дискови имиджи като ISO, Nero, и CloneCD.

Alcohol 52% има способност да емулира защитени дискове със StarForce, SecuROM и Laserlock защити, като по този начин спестяват на собствениците на оригинални игри неудобството от въртенето на оригиналното CD на играта непрекъснато с CD/DVD-то. Alcohol 52% е отличен избор за компютърните потребители търсещи софтуер за емулация на CD-та и DVD-та.

  • Цена: 15 дни пробен период; 27.00$
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Alcohol 52% от ТУК>>>

2 коментара

  1. aaa kak e programata za virtualnite diskove 4e imam samo C,E plz kajete pishete na skype sub.zero969

  2. 4e ne6to stana i mi se iztrixa nz 6to taka ;(

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.