Начало / Download / AdwCleaner почиства нежелан софтуер

AdwCleaner почиства нежелан софтуер

Ние всички обичаме безплатните приложения и програми, но дори разработчиците на безплатен софтуер имат сметки за плащане.   И тук се вмъкват спонсорите, които искат да изпробвате техните продукти.  Разбира се, при инсталацията  можете да откажете допълните изтегляния, но от време на време на компютърът ви се появяват нежелани програми, които са упорити и трудни за отстраняване.

Помощник в тази ситуация може да Ви бъде безплатната програма AdwCleanerAdwCleaner е  портативно приложение, което премахва  рекламен софтуер, ленти с инструменти, похитители на браузъри и други потенциално нежелани програми (НПП). Приложението е леко и бързо, което го прави идеално за  редовна профилактична поддръжка  и дори е съвместимо с  Windows 8.

Инсталация

Инсталацията на AdwCleaner е елементарна.  Трябва да разархивирате  файла и програмата е готова за стартиране. Инсталирахме AdwCleaner  на машина с Windows 7 и стандартна защита.

Интерфайс на AdwCleaner

Интерфейс

Потребителският интерфейс е ясен и найстина лесен за разбиране.   Контролите са ограничени до два бутона  Search и Delete, а не натрапчив бутон Help дава достъп до настройките на програмата,както и допълнителна информация от сайта на разработчиците. Бутонът Uninstall  напълно премахва програмата от системата ви.

Работен Тест

Сканиране  в прогрес  AdwCleaner

Стартирахме сканиране на тестовата ни машина като кликнахме върху бутона Search.  Самото сканиране не продължи дълго и като резултат програмата извади малък лист от нежелан софтуер.  Макар, че нито  една НПП не беше сериозна заплаха, с радост натиснахме бутона Delete,  за да се отървем от тях.

AdwCleaner изисква рестартиране на системата за да завърши процеса на изтриване.  Рестартиране се изисква често  при  цялостното прочистването  на устойчиви НПП, да не говорим за рекламен софтуер, ленти с инструменти, и друг нежелан и  труден да се изкорени софтуер.

Доклад

Тествахме  AdwCleaner съвместно с други подобни  на нея инструменти за системна поддръжка. Тя намери нежелани  обекти които другите програми пропуснаха, но и пропусна някои дребни неща, които други инструменти успяха да забележат.

Заключение:

AdwCleaner е добро и надеждно приложение за  прочистване на вашата Windows система от досадни ленти с инструменти и като  цяло потенциално нежелани програми.  Нашият съвет е да добавите  този инструмент към  вашата редовна профилактика.

  • Каквоинструменти за системна поддръжка
  • Цена: безплатна версия
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете AdwCleaner  от ТУК>>>Свалете AdwCleaner

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.