Начало / Новини / Advanced SystemCare Free 5.1 – почиства и оптимизира регистрите в Windows for free

Advanced SystemCare Free 5.1 – почиства и оптимизира регистрите в Windows for free

Advanced SystemCare Free 5.0  e безплатна програма за почистване и отстраняване на проблеми в регистрите на Windows. Бавен Windows, срив на операционната система, замръзнал екран  и заплахи в сигурността – Advanced SystemCare е полезно и многофункционално приложение, което се грижи за защитата и   оптимизацията на вашия компютър, а работата с нея е толкова лесна, че се осъществява в  рамките на един клик . Намирайки при сканиране грешки, пропускани от други подобни програми, тя защитава и поддържа работата на компютъра по – гладка от всякога.

Опцията Advanced SystemCare‘s Quick Care включва способността да почиства вашия регистър, да изпълнява основно сканиране за зловреден софтуер, да определя и премахва невалидни команди  за бърз достъп, да изтрива непотребни  файлове и история на  браузване.

Опцията Deep Care – изпълнява всички включени в Quick Care  дейности, но в по  дълбока степен и добавя още няколко сканирания и поправки в списъка си, включително диск дефрагментиране, фиксиране пропуски в сигурността на Windows, както и оптимизиране на системата с няколко предварително зададени настройки.

Новата за версия 5.0 е  функцията Active Boost, която работи във фонов режим и автоматично подобрява производителността на PC чрез управление на вашите системни ресурси. Препоръчваме използването и, тъй като дори поддържа регистър на всички активни процеси, които тя успява да ускори.

Колкото до интерфейса на Advanced SystemCare Free, най малкото което можем да кажем е, че наистина сме впечатлени.  Главното табло е  с много изчистен изглед , елегантен икони и интуитивна навигация. Плюс това, в долната част на екрана винаги има емотикон, който показва общото състояние на компютъра, а като кликнете на Статус бутона да него, може да получите по подробна информация за наблюдаваните процеси.

Препоръчваме ми внимателно използване, особено от неопитните потребители,  на функцията Turbo Boost, която оптимизира системата спрямо желаните цели  за  игри или за работа, т.к  при настройките  засягат някои ключово Windows процеса.  Може да създадете “ rescue points“ и ако, новите   настройките не Ви удовлетворяват да върнете системата към предишно състояние.

Като цяло сме влюбено в  в комплелта инструменти, производителността и удобството, което предлага Advanced SystemCare Free 5.0 Бихме желали програмата да дава малко по голяма яснота върху промените, които прави в операционната система на компютъра, но въпреки това смятаме, че това е превъзходен приложение и препоръчваме да го изтеглите.

  • Цена: Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Advanced SystemCare Free 5.1  от ТУК>>>

2 коментара

  1. Ами ако уиндоуса ми не е лицензиран ? Какво ще стане ?

  2. Проблем няма да има. Програмата пак ще работи нормално 🙂 .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.