Начало / Download / Advanced SystemCare Free 3.7 Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows

Advanced SystemCare Free 3.7 Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows

Тази програма предлага инструменти за почистване и оптимизация на вашия Windows за по-добра цялостна производителност на системата. Интерфейсът е много прост, със само няколко бутона, което прави Advanced SystemCare лесна за използване (в действителност, програмата автоматично пуска почистване на компютър при стартиране) и не би трябвало да затрудни потребителите.

Поддръжката на Windows се фокусира върху четири области: отстраняване на шпионски софтуер, почистване на регистъра, опазване на личните данни и заличаване на нежелани файлове. Бутона за диагностика на системата стартира инструменти за системна оптимизация на Windows, откриване на шпионски софтуер, дефрагментиране на твърдия диск, и сканира за „отвлечени“ настройки на Windows. Нашите тестове за сканиране и почистване преминаха бързо (по-малко от 10 минути). Трудно е да се каже какво точно правят някои от инструментите, но тествахме с други доверени приложения, който потвърдиха ефикасноста на Advanced SystemCare.

Като цяло, Advanced SystemCare е добър начин да поддържате вашата система от излишни файлове и забавяне на работата и. Препоръчваме тази програма за почистване и оптимизация на Windows.

  • Цена: Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Advanced SystemCare Free 3.7.3 от ТУК>>>

4 коментара

  1. dobra e.

  2. Най-добрата за 2012 година е програмата Advanced System Optimizer 3.5! И това е според класацията на самите потребители в чужбина! Недостатък е че е платена, но иначе е невероятна!
    Друга добра безплатна програма е 360Amigo System Speedup…
    Интересно е, че никъде в тази класация не присъства толкова популярната иначе програмка TuneUp Utilities 2012… Защо ли? 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.