Начало / Download / Advanced SystemCare Free 3.5

Advanced SystemCare Free 3.5

Advanced SystemCare предлага множество инструменти за почистване и поддържане на компютъра Ви, което води до по-добра цялостна производителност и безпроблемна работа на системата. Интерфейсът на програмата е много прост което улеснява потребителите, като само с няколко клика с мишката са достатъчни да почистите своя компютър за да ви служи дълго и безпроблемно.

Поддържката на Windows OS е разделена на четири критични области: отстраняване на шпионски софтуер, почистване на регистъра, почистване на личните данни от браузъри, и изтриване на временни и ненужни файлове. Система за диагностика на Advanced SystemCare предоставя инструменти за системна оптимизация, откриване на шпионски софтуер, дефрагментация на HDD, и сканираne за грешни настройки на Windows. В нашите тестове за сканиране и почистване всяка от тези области отне по-малко от 10 минути. В много от тези сканирания, е трудно да се каже какво точно се правят някои от инструментите, но ние успяхме да сравним резултатите срещу други доверени приложения, които потвърждават ефикасността на Advanced SystemCare.

В раздел Utilities са разположени множество други инструменти, подобни на плъгини, за други области на оптимизация и диагностика на компютъра Ви. Като цяло, безплатната версия на Advanced SystemCare е добър начин да поддържате скоростта на системата си, но ще трябва да запомните да я стартирате редовно, защото стартирането по график на сканиране е достъпно само в платената Pro версия.

  • Цена: Безплатна версия
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете Advanced SystemCare 3.5 от ТУК>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.