Начало / Download / Advanced SystemCare 7

Advanced SystemCare 7

Advanced SystemCare 7 е програма за почистване и оптимизация на Windows.  Притежава масивна библиотека от инструменти които да ви помогнат в таза трудна задача. Пъвоначално може да ви се стори, че опциите на Advanced SystemCare са прекалено много, но затова е създадена опцията One-Click Fix. С натискането и, програмата ще сканира компютъра Ви за грешки и пропуски в сигурността и ще ги поправи автоматично.

Външния вид е взаимстван от Metro интерфейса на Windows 8 и е доста приятен за окото. Повечето менюта и бутони са променени. Потребителите би трябвало да свикнат доста лесно с тях.

Advanced SystemCare 7

Инсталацията на Advanced SystemCare е доста лесна и бърза. Реално програмата е модулна, като всички инструменти се инсталират заедно. Лошото е, че когато решите да дейнсталирате Advanced SystemCare 7, трябва и да премахнете всички модули поотделно.

Както казахме функциите на Advanced SystemCare 7 са прекалено много за да ги опишем. Най-важните според нас са Real-time Protector, Registry Repairing, HDD Defrag и други. От името им се досещате коя за какво служи.

Според нас Advanced SystemCare е отлична безплатна програма за почистване и оптимизация на компютри с инсталирана операционна система Microsoft Windows.

  • Цена: Безплатна програма за почистване и оптимизация на Windows
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT/8

Свалете Advanced SystemCare Free 7 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.