Начало / Download / Adobe Reader X 10

Adobe Reader X 10

Adobe пусна нова версия на най-популярния си PDF четецAdobe Reader X 10. Наричаме го ново поколение, защото точно като всяка друга нова версия (на различни програми), и Adobe Reader 10 е интегрирана със социалните услуги, но не Facebook или Twitter, а с Adobe SendNow. Adobe SendNow Ви дава възможност да споделят големи PDF файлове с лекота, без да се притеснявате за пространство или скорост на връзката. Можете лесно да споделяте избрани документи както и директно да ги прикачите към e-mail до приятелите си, но единственото неудобство е, че услугата SendNow не е безплатна,а тестовата версия е ограничена по големина на изпращаните файлове и брой на изтеглянията.

Тази версия на PDF четеца има нова опция наречена „Annotations“ , с която можете да добавите „бележки“ и да подчертавате текст в избраните PDF файлове. Интерфейсът на Adobe Reader се е запазил почти непроменен, и прилича на много от другите продукти на Adobe. Може да намерите новите бутони за „бележки“ и „споделяне“ в горната дясна част на екрана. В крайна сметка, на новия интерфейс е елегантен и изчистен.

Добавен е и нов „защитен режим“ в Adobe Reader 10, който помага за опазване на компютъра от зловреден код. Друга нова функция е възможността за създаване на PDF файлове онлайн.

Ако вече ползвате Adobe Reader 9, то тогава е почти задължително да се ъпгрейднете до по-новата версия, тъй като е абсолютно безплатна и включва и нови и интересни възможности и подобрения в сигурността.

  • Цена: Безплатен PDF четец
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете Adobe Reader X 10 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.