Начало / Download / Adobe Photoshop Extended CS5

Adobe Photoshop Extended CS5

Photoshop е станало нарицателно в английския език, като инструмент за редактиране на изображения, а  най-новата версия, на водещата програма на Adobe, разширява възможността за манипулации на изображения по-далеч от всякога. Външният вид на програмата се е променил толкова малко от Photoshop CS4, че потребителите на тази версия ще се почустват почти незабавно в свой води. Сред новите функции в Photoshop CS5 – флагмана за редактиране на изображения на Adobe, са автоматична корекция на обектива, подобрена работа с HDR, автоматизирани инструменти за редактиране и значителни подобрения за създаване на 3D изображения.

Инсталацията на Photoshop CS5 е лесна, въпреки че се нуждаете от регистриран акаунт в Adobe. Можете да изберете да закупите лицензионен ключ незабавно, като ще го получите по пощата, или да пробвате програмата за 30 дни. Когато получите своя ключ, можете да копирате и поставяте целия низ директно от пощата си в първия диалогов прозорец, а другите полета ще се попълнят автоматично. И двете версии на Photoshop CS5 и Extended CS5 имат една и съща големина от 980MB за Windows, или 1.1Gb за Mac.

Adobe твърдят, че в зависимост от вашата Интернет връзка ще можете да изтеглите своето копие за 14 минути на корпоративната локална мрежа или за близо 90 минути с по-бавни връзки. При нас на компютър с инсталиран Windows 7 с 2GB оперативна памет и 2.7GHz процесор и 20МБит външен Интернет, изтеглянето отне около 40 минути.

Новите функции в Photoshop CS5 напълно оправдават закупуването на програмата. Малко е трудно да се проумее, че дадена програма, която е на пазара от около 20 години и е лидер в областта си продължава да предлага нововъведения и подобрения, но тази версия на Photoshop, официално v12, поставя нови стандарти в работата с изображения. Този преглед на Photoshop CS5 не може да покрие всички нови характеристики и подобрения, тъй като има повече от тридесет функции които са значително подобрени и стотици по-малки промени.

За потребителите, които не са работили с  Photoshop CS4, а с по-стари версии, ще им се стори, че новата версия на Photoshop има реактивен двигател. Тя се отваря по-бързо, отваря тежки изображения в тежки формати като RAW, PSD и TIFF  почти мигновено, а обработката им е много по-бърза и лека. Всичко това си идва на определена цена – Photoshop CS5 е много ресурсоемка програма.

  • Цена: 30 дни пробен период/ 999$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Adobe Photoshop Extended CS5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.