Начало / Download / Adobe Photoshop CS4 Extended

Adobe Photoshop CS4 Extended

Photoshop е професионална програма за обработка на цифрови изображения, наложила се като стандарт, с огромен набор от  инструменти, филтри и възможности за манипулиране и корекция на цветове и форми по невероятни начини. Първоначално проектиран за работа с растерни изображения, Photoshop CS4 ви позволява да създадете привличащи погледа образи чрез смесване на текст и изображения, с възможност за корекция на сянката и контраста, работа със слоеве, местене и огъване на формите. След създаване на вашия шедьовър, можете лесно и бързо да го разпечатате с помощта на  Photoshop CS4.

Adobe Photoshop CS4 Extended включва рендиране и интегриране на 3D изображения в 2D композитни материали и разделяне и редактиране на слоеве на видео файлове. Програмата има и много добре направен дигитален помощник и вграден How-To  за отпечатване на снимки, работа с цветове и форми и др. . Photoshop CS4 е отличен инструмент за просто осветляване на тъмни снимки, за подобряване на цвят и контраст, добавяне на предмети или хора, които не са били първоначално в картината. Възможностите на програмата отговарят на всяка професионална нужда.

Въпреки, че Adobe Photoshop CS4 е отлично средство за обработка на цифрови изображения, пробната версия изисква много време за изтегляне, много свободно пространство на твърдия диск и RAM за нормалната си работа. Въпреки това, пробната версия е напълно функционална, като ви позволява да редактирате, записвате, отпечатване и експортвате файлове. По този начин разработчиците на Photoshop CS4 се надяват да оцените по-лесно този скъп продукт. Имайте предвид, че свикването с Photoshop изисква време, така че добрите резултати няма да дойдат веднага.

  • Цена: 30 дни пробен период; 999$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Adobe Photoshop CS4 от ТУК>>>

Един коментар

  1. За обучение в къщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.