Начало / Download / Adobe InDesign CS5

Adobe InDesign CS5

Adobe InDesign CS5 е софтуер за създаване на всякакъв вид рекламни материали или книги и списания. С помощта на InDesign всеки може да създаде невероятни плакати, флайери, брошури с рекламна цел и много други или тапети и картинки за мобилни устройства. Потребителите могат да комбинират заедно анимация, видео и звук в за получаване на пълна интерактивност, за да може продукта да грабне читателите.

Може да създадете проект с богат набор от интерактивни документи, цифрови брошури, книги и интерактивни списания. Експортирането на готовите документи в може да бъде в SWF за възпроизвеждане с Flash плейър или в PDF формат. Можете бързо да разпечатате готовата работа с запазване на цялото оформление на PDF файла. Най-полезната функция за мениджъри е възможността за изграждане на интерактивни презентации с включени графики, текст, видео, аудио и анимации. Ако сте решили да експортирате файла като SWF, можете да го възпроизведете с Adobe Flash Player.

Работата с Adobe InDesign CS5 е много опростена, защото програмата запомня реда на изпълнение на дадена задача и след това може да я повторите само с няколко клика на мишката. Пълната интеграция с Adobe CS Review помага при работа на повече хора върху един проект заради възможността за пускане на коментари онлайн и преглед на свършеното от останалите участници в проекта.

  • Цена: пробна версия/699.00$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете Adobe InDesign CS5 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.