Начало / Download / Adobe Flash Player 14 отличния флаш плеър

Adobe Flash Player 14 отличния флаш плеър

Излезе последната версия на Adobe Flash Player 14 – популярния флаш плеър. Тази версия показва много голям скок в производителността в сравнение с предишните. Тя има редица нови функции, за да можете да се възползвате пълноценно от възможностите на 64-битови операционни системи като Windows, Linux и Mac OS. Adobe Flash Player 14 е много ефективен инструмент, затова  много сайтове с богато медийно съдържание го използват усилено. Пример за това е YouTube.

Adobe Flash Player 14

Инсталацията на Adobe Flash Player 14 е много бърза и лесна. Ако използвате Google Chrome, не е необходимо да си инсталирате Flash Player 14, тъй като той е вграден в инсталационния пакет в последната версия на Chrome. За тези, които използват други браузъри, може да свалите Adobe Flash Player 14 от бутона в края на статията. След инсталацията едва ли ще забележите работата на флаш плеъра. Уеб разработчиците може би ще забележат, по-добрата интеграция с JavaScript. Тази версия на Adobe Flash Player е конфигурирана да използва по-ефективно системните ресурси.

Adobe Flash 14 причинява няколко досадни проблема. Най дразнещия е забиването на флаш плеъра и нуждата браузъра да бъде рестартиран.  По време на нашите тестове най-честите проблеми със забиване се появиха при използване на последната версия на Firefox 30 и сайтове с богато медийно съдържание.

  • Цена: Безплатен флаш плеър
  • Операционна система: Windows XP/2003/Vista/Server 2008/7/8

Свалете Adobe Flash Player 14 от ТУК>>>Свалете Adobe Flash Player 14

Един коментар

  1. Как да изтегля Flash player за клипове?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.