Начало / Download / Adblock за Chrome v2

Adblock за Chrome v2

Adblock е плъгин за блокиране на реклама от уебсайтове. Версията за Firefox работи страхотно и Adblock за Chrome е също толкова добър. Кой да знае, че един малък плъгин може да направи сърфирането в Интернет, толкова много по-приятно?

Adblock прави точно това, което името му подсказва: блокира реклами. Почти всички от тях. Банер рекламата, тези луди досадни Flash реклами,  който се появяват навсякъде, Facebook реклами и много много други.  Използването на Интернет с Adblock е странно приятно; всичко, което виждате, е съдържанието, което търсите, а не всичката останала разсейваща бъркотия. Малко уведомление в долния десен ъгъл на екрана ви показва, когато накой попъп е блокиран, а вие може да изберете дали Adblock да престане да блокира изскачащи прозорци от отделни страници. Използването на Adblock също има и практическа полза. Просто страниците се зареждат по-бързо, което винаги е плюс.

Adblock предлага изобилие от опции за персонализиране, което позволява на потребителите да определят сайтове, за които те не искат рекламите да бъдат блокирани. Подобно на повечето браузър добавки, Adblock не разполага с Help файл. Намерихме Adblock е много ефективна и лесна за използване добавка и ние силно го препоръчвам на всеки, който търси начин за по-бързо и спокойно сърфиране в Интернет.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/Vista/7/NT

Свалете Adblock за Chrome v2 от ТУК>>>

2 коментара

  1. ехеееееее, най накрая нова статия 🙂

  2. хехехе tin4e

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.