Начало / Download / ACID Music Studio 8

ACID Music Studio 8

Ако професионалната версия Sony ACID Pro е прекалено богата за вашия вкус, то по-простият и много по-евтин ACID Music Studio може да бъде точно за вас. Версия 8 на програмата включва инструменти за  записи, смесване, и създаване на музика, както и няколко нови функции и подобрения, като цената и е само 54.95$ (можете да изпробвате ACID Music Studio 8 безплатно в продължение на 30 дни). Не се заблуждавайте от липсата на „Pro“ в наименованието на  продукта – ACID Music Studio не е предназначен  за начинаещи потребители, а за сериозни феновете на музиката с опит със софтуер за миксиране и създаване на музика.

Както се очаква, ACID Music Studio поддържа всички стандартни за аудио-визуално производство. Има инструменти за записване, редактиране и смесване на живи вокали и MIDI вход. Плюс това, можете да създадете всички цифрови песни с по над 3000 музикални линии. Можете също така за запишете една песен в много на брой формати включително CD, PSP, IPod, iPhone, и MP3, како имате възможност за лесно и бързо споделяне онлайн.

Като цяло, най-новата актуализация на ACID Music Studio предлага множество нови допълнения и възможности на достъпна цена.  Феновете на програмата ще останат доволни.

  • Цена: 30 дни пробен период/ 54.95$
  • Операционна система: Windows 2000/XP

Свалете ACID Music Studio 8 от ТУК >>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.