Начало / Download / 64 битова версия на Chrome за Windows 7 и 8 бета

64 битова версия на Chrome за Windows 7 и 8 бета

След като дебютира в каналите  Dev и Canary през юли, сега 64 битовата версия на гугълският браузър Chrome е достъпен за бета тестване.

64 битовият Chrome трябва да бъде по бърз от неговият 32 битов колега, особено  в рендирането на графики и мултимедийно съдържание.  Той ще бъде по-безопасен поради способността му да се възползва от новите функции в последната Windows 8 операционна система, като High Entropy ASLR. Като цяло 64-битовия Chrome трябва да бъде по-стабилен от 32-битовата версия, с по-малко сривове по време на работа.

Google-Chrome-Beta-64-bit

Новият 64-битовата версия на Chrome все още е  в бета, така че може да се очакват няколко бъга тук и там. Краткият период от време, за който беше  реализирана тя след първото представяне на 64 битовият браузър в каналите за разработчици, ни карат да вярваме, че няма да чакаме още дълго за стабилна версия. Стискаме палци.

Ако искате да тествате бетa версията на Goggle Chrome 64 bit, може да я свалите от бутона Download в края на страницата. Може да споделите за намерени от вас бъгове тук.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows 7/8

Свалете Google Chrome 64 bit beta от ТУК>>>Свалете Google Chrome 64 bit beta

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.