Начало / Ревюта / 10-те най-добри таблети с Android

10-те най-добри таблети с Android

Google Nexus 7Забелязали ли сте, че таблетите добиват все по-голяма популярност и са все по-често срещани около нас.  С право можем да кажем, че към днешна дата пазара изживява  бум на тези лесно преносими устройства с дълъг живот на батерията. Какво прави таблетите толкова популярни?  Факта, че те са леки и удобни,  много функционални устройства и могат да служат както за забавление, така и за  по-сериозна работа.

Решили сте  да  се влеете в новата вълна и искате да притежавате таблет, но не може да се ориентирате в огромното разнообразие от модели. С тази статия ще Ви помогнем, защото ще ви покажем,  кои са най-добрите таблети с Android OS  и на каква цена може да ги намерите на българският пазар.

Archos-80-Titanium-8

10. Archos 80 Titanium

Цялостният стайлинг на този модел само по себе си е доста голямо постижение.  Archos 80 Titanium изпълнява  ефективно всички ключови функции, които се очакват от един таблет. Изработката му е не по-лоша от всяка друга на пазара.  Цената също така е особено привлекателна, защото може да притежавате таблета Archos за цена под 400 лв.  Имайте впредвид, че  основни минуси на Archos 80 Titanium са ниската издържливост на батерията и нискокачествена камера.

Nook-HD+

9. Nook HD+

Nook HD е достоен за вашето внимание пълноразмерен 9 инчов  таблет, на много благоприятна за джоба ви цена от около 300 лв.  Основен конкурент на Amazon Kindle Fire HD 8.9Nook HD+ предлага същата производителност, малко по-добър екран, слот за карта памет и най-важното предимство –  достъп до Google Play Store.

Това, което може да повали Nook HD+  е неговият външен вид. Nook не е особено красив таблет, и  на практика изглежда като, че ли по тънък и и изящен модел е напъхам в евтина опаковка.

Продължете към следващата страница  >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.