Начало / Игри / Ще видим класиката Heroes of Might & Magic 3 през 2015 в HD

Ще видим класиката Heroes of Might & Magic 3 през 2015 в HD

Класическата походова стратегия Heroes of Might & Magic 3: The Restoration of Erathia ще бъде преиздадена в нова HD версия, обявиха от компанията Ubisoft. Римейка  ще бъде достъпен за настолни компютри и таблети с Android или iOS операционни системи. За първи път играта ще може да се играе на мобилна устройства, а опциите за мултиплеър ще са съвместими с онлайн игровата платформата Steam.

Heroes-3-HD

Тази година се навършват 15 години от първото издание на играта, а съвсем скоро сериите Heroes of Might & Magic ще честват своята 20 годишнина от появата си на пазара на видео игри.

С преиздаването на Heroes 3, компанията цели да предостави нови игрални възможности на своите верните феновете , като разработките  на версии за мобилни операционни системи Android и iOS. Забележете, че тя ще може да се играе само на таблети, но не и на смартфони.  По тяхна молба е разработено и приложение за Steam,  в чиито магазин също  може да бъде закупена играта, а в сървърите им ще може да се играе  в режим на онлайн  мултиплеър в реално време.

Творците на Ubisoft се прекарали огромно количество време за препроектиране на ръка на повече от 25 000 спрайтове и растерни изображения в HD.  Процесът на преобразяване е извършен в три стъпки: оригиналните елементи с SD резолюция са увеличени три пъти, след това всички замъглени области и неясни детайли са прерисувани в резолюция HD, като е запазен техният оригинален дизайн, и най-накрая  към тях са добавени финалните щрихи преди рендирането им в HD формат.

Heroes-3

Компанията  наистина искат да уверят почитатели на играта, че HD ремайка има за цел да вдъхне нов живот на легендарният епизод от 1999 Heroes of Might & Magic 3: The Restoration of Erathia, или с други думи  успокояват най-върлите фенове, с това че играта се запазва същата, само картинките са прерисувани с повече детайли, а елементите са пипнати тук -там за да изглеждат гладко върху екраните на новите високо технологични устройства.

Какво мислите за новото издания на Heroes 3? Ние, като истински верни фенове нямаме търпение да инсталираме версията за Android на 29 Януари 2015, когато играта ще бъде пусната в продажба. Месец след това може да очаквате и нашето обширно и подробно ревю.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.