Начало / Новини / Чат известия в Skype само на устройството, което ползвате

Чат известия в Skype само на устройството, което ползвате

Вече ще получавате чат известия в Skype само на устройството, което ползвате в момента.  Това ще става благодарение на  новата функция, наречена активна крайна точка, която майкрософтската компания  въвежда в последната  версия на VoIP клиентa.  Функцията ще бъде достъпна в следващите няколко седмица върху всички платформи.

Skype

Какво е активна крайна точка?

С две  думи, ако използвате Skype на комбинация от лаптоп, смартфон и таблет и се дразните от непрекъснатите им пиукания, бипкане или вибрации, когато получавате нови съобщения, ще се радвате да разберете, че скоро тази досада ще остане в миналото.   Известията ще се пристигат само на устройството, което използвате, а останалите ще запазят мълчание.  Въпреки, това не трябва да се тревожите за историята на чата, тя ще продължи да се синхронизира между всички тях.  Няма да загубите ценна информация и ще можете да продължите разговорите си.

Новата технология ще се отрази само на чат съобщенията, докато обажданията ще продължат да пристигат на всички устройства с вписан един и същи Skype акаунт едновременно.  Така, ще можете да изберете устройството, което предпочитате, а не това което е най-близо до Вас.

В заключение

Очакваме с нетърпение новата функция в Skype. Една от основните причини, поради които потребителите  не използват клиента навсякъде, са  дразнещите звуци от множеството едновременни уведомления.  Така че, според нас тя ще бъде добре оценена от всички ползващи активно Skype.

За да се възползвате от последните подобрения  в Skype , трябва да инсталирате актуалната версия.

  • Цена: Безплатен VoIP клиент
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Skype от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.