Начало / Download / Стабилна последна версия на Skype 5.3.0.116 решава проблема от 26.05

Стабилна последна версия на Skype 5.3.0.116 решава проблема от 26.05

След вчерашният срив на Skype , разработчиците на Skype пуснаха нова версия на софтуерния си телефон, която решава проблема със стартирането и  възможността за логването на потребителите в системата. Версията за Windows XP, Vista и  7 беше реализирана днес, а утре се очаква и нова версия за потребителите на MAC.

Инструкции за възстановяване на работата с по старите версий може да намерите тук:  Skype срив 26 май 2011: Как да си оправим Skype???

Свалете Skype 5.3.0.116 от ТУК>>

16 коментара

 1. Тегля skype, но не се инсталира. Моля ви кажете ми какво да направя, много ви моля.

 2. vasilev_al.sistems

  Не мога да вляза в скаипа си ми казва грешно име или парола но нищо не е грешно има някаква повреда кой може да ми каже какво да направя

 3. vasilev_al.sistems

  Не мога да вляза в скаипа ми пиша името и паролата и ми пише грешна парола и грешно име но нищо не е грешно всичко е така както трябва да бъде може ли някои да ми каже какво трябва да направя

 4. ivo_biturboto

  Искам да изтегля Skype

 5. Теглете от http://www.skype.com ; ) Оригинала на инсталационния файл е 1.4 MB ; )

 6. ХАХАХАХАХАХАХА разсмя ме честно. И като ги изтеглиш тези 1.4MB, какво си мислиш, че си изтеглил???? Подсказвам ти. Изтеглил си програма която ти сваля файла който ние предоставяме и чак тогава ти го инсталира. Реално на компютъра си сваляш Skype и инсталатор за Skype като общия им размер винаги е с 1.4MB повече заради инсталатора 🙂 .

 7. Искам да изтегля skype

 8. Здравейте,имам проблем с вписването на скайп.Въвеждам си името и паролата,но не иска да ме впише,изписва ми,че вече съм вписана.Това се случва само на моя компютър,на други нямам проблем и се вписвам.Преинсталирах скайп вече няколко пъти,но без никакъв резултат.

 9. Георгиев Н.

  Здравейте,искам да инсталирам по-новата версия Скайп 5.9 на мястото на старата Скайп 4.2.Изтривам от контрол панела старата версия,както и иконките ,изтеглям инсталатора на Скайп 5.9 и след това се активира.Следва няколкоминутно инсталиране,но в един момент ми казва,че среща проблеми и трябва да опитам да изтегля друт инсталатор.Пак не се получава-как да премахна старата версия?Благодаря предварително!

 10. Искам да остана със старата си версия, де не ми качва идиотски НОВИ версии; обаче новия скайп ми блокира всичко. Не позволява да остана със старата версия – от съображения за сигурност.
  И най цинично ми заявява, че ще се обновява когато си ще, защото това нямало да зависи от мен!
  – Има ли начин да остана със старата си версия, без да качвам новата; отвратителна е!
  П. П.
  В момента съм без скайп.

 11. Непрекъснато ми си губят настройките на скайп, не мога да търся абонати, да приемам и изпращам снимки??? С версия 5,8съм.

 12. здравейте може ли нькой да ми каж как да си впиша два скайпа на е3.8 имам скайп лоунчър 1.4 ама като го отворя ме ппраща в вписания скайп

 13. е ще кажете ли как да си впиша два скайпа на 3.8

 14. Славена

  Повече от 2 месеца не мога да отворя скайпа си. Или името не ми е вярно или паролата. Какво да правя? Да изтрия ли стария скайп и да се опетам пак да си изтегля нова версия скайп?

 15. Най добре е да се опитате да си смените паролата. Става като посетите този сайт https://login.skype.com/recovery?application=account . Трябва и да имате достъп до email адреса с който сте се регистрирали. Пожелавам ви успех.

 16. Как се работи със Skype на Windows XP? Казва ми, че има грешка в KERNEL32.DLL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.