Начало / Download / Свалете WinZip 18

Свалете WinZip 18

WinZip 18 WinZip е един от най-старите и популярни инструменти за работа със архиви. Наскоро излезе новата осемнадесета версия и ние нямахме търпение да я изпробваме. WinZip 18 е много повече от един прост козметичен ъпгрейд. Ядрото на програмата е пренаписано почти изцяло и предлага на потребителите много по-бърза работа с архиви.

Кои са новите функции в WinZip 18?

WinZip 18 интеграция с Dropbox

Разбира се разработчиците на WinZip 18 не са пренебрегнали съвместимостта на архиватора и той може да конвертира файлове в PDF формат, да добавя водни знаци към файловете, да преоразмерява снимки, да работи със всякакви архивни формати и може да защити всеки файл с 128 или с 256 битово криптиране. В WinZip 18 е подобрена и интеграцията с облачни услуги като Box , Dropbox , SugarSync , SkyDrive , и Google Drive. Добавката WinZip Express Add Ons да ви достъп до много от функциите на WinZip директно в Outlook и други програми, но ще трябва да заплатите допълнително за нея.

Инсталация

WinZip 18 се инсталира много бързо. Инсталатора е интелигентен и дава право на избор на потребителите дали да използват стандартно новия по-бърз и по-добър начин за работа с архиви, или предпочитат по-стария вариант. Разбира се които от  двата да предпочетете, не означава, че няма да може да използвате другия.

Работа с WinZip 18

След като инсталацията завърши се отваря Quick Start, за да запознае набързо потребителите с с новите функции на WinZip 18. Препоръчваме ви да му отделите 5 минути. Опитахме Ние инсталирахме WinZip 18 със стандартно избран новия алгоритъм за работа с архиви. Останахме учудени от бързината с която архиватора се справи дори с вече компресираните мултимедийни файлове, които както знаем затрудняват доста и най-добрите програми за работа с архиви. Пробвахме и интеграцията с Dropbox, като само с няколко клика получихме достъп до нашите папки вDropbox  директно от екрана на WinZip. Да не забравяме и съвместимостта на WinZip 18 с контекстното меню на операционните системи на Microsoft, включително Windows 8.1 .

WinZip 18 отлична архивираща програма

За финал искаме да споменем, че WinZip 18 е една отлична програма за работа с архиви. Тя улеснява неимоверно много работата с тях и сме много впечатлени от нея. Горещо Ви препоръчваме да пробвате WinZip 18, като го свалите от бутона по-долу. Имате на разположение за проба 21 дни. Няма да останете разочаровани.

  • Цена: 21 дни пробен период/29.95$
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете WinZip 18 от ТУК>>> Свалете WinZip 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.