Начало / Download / Свалете Win7 Codec Pack 3.9.5

Свалете Win7 Codec Pack 3.9.5

Win7codecs 3.9.5  е безплатен пакет от кодеци за Windows 7, съдържащ всичко необходимо за да може да гледате и слушате любимите Ви аудио и видео файлове. Кодеците се поддържат от множество популярни мултимедийни плеъри като Windows Media Player, KM Player, VLC media player и предоставят възможност за плейване на следните файлови формати: amr,  mpc, ofr, divx, mka, ape,  flac, evo, flv,  m4b,  mkv,  ogg,  ogv,  ogm, rmvb, xvid. 7

В пакета с кодеци Win7codecs 3.9.5 ще откриете една много полезна функция – Settings Application, с която  може да променяте  настройките във  Вашият Windows media center. Можете например да изберете различни сплитери и декодери за отделните типове файлове. Също може да избирате  от 10 различни конфигурации на за колонките Ви от „same as input“ до  7-канален изход.

Пакета от кодеци не съдържа медия плеър и не асоциира файлови типове. След  инсталацията на Windows 7 Codec Package ще можете да използвате всеки  един медиен плеър.  Потребителите  имат възможност  сами  да избират, каква част от пакета да се  инсталира , а след инсталацията можете да премахнете определени елементи, без да е необходима деинсталация на целия пакет. Също така по всяко време можете да добавите нови елементи.

С Win7codecs 3.9.5 ще може да възпроизвеждате голямо разнообразие  аудио и видео файлове във предпочитания от Вас мултимедиен плеър. За да свалите последната версия кликнете на синият бутон Download.

  • Цена: Безплатен пакет от кодеци
  • Операционна система: Windows 2000/XP/2003/Vista/7

Свалете Win7codecs 3.9.5  от ТУК>>>

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.