Начало / Download / Свалете TeamViewer 7.0.15

Свалете TeamViewer 7.0.15

TeamViewer 7.0.15 е безплатна програма за отдалечен достъп и контрол на компютри, без значение дали се намират в една и съща стая или на другия край на Земята. Използва се VPN тунел за връзка ( Virtual Private Network), като единственото условие е и на двата компютъра да има инсталиран и стартиран TeamViewer. Програмата дава възможност и за двупосочни връзки, в които потребителите могат да си прехвърлят контрола. С TeamViewer 7 също така лесно можете да създадете връзка с много потребители едновременно (отново, всички те трябва да имат инсталиран и стартиран TeamViewer).

Името на програмата подсказва, че тя е предназначена предимно за бизнес потебители, като съответно е и с платен лиценз. Разбира се за домашно ползване е напълно безплатна, стига да не прекарвате цял ден с нея. TeamViewer 7 следи броя на връзките които правите и броя на различните ID -тата към които се свързвате. Ако надвишите предварително заложените в програмата параметри, на екрана ви започват да излизат предупреждения, и скоро след това вече не можете да правите повече връзки.

Интерфейса на TeamViewer 7.0.15 не е променен, още от излизането на версия 6. На основния екран в ляво са показани вашето ID и парола, а в дясно е поместено полето за въвеждане на ID и парола на компютър, към които искате да се свържете. Най горе са менютата, а под тях типа връзка (отдалечен контрол над един компютър или среща с група от потребители).

TeamViewer е най-лесният за използване инструмент за отдалечен достъп който сме ползвали. Горещо го препоръчваме на всички.

  • Цена: безплатен софтуер за отдалечен контрол
  • Операционна система: Windows 98/Me/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/NT

Свалете TeamViewer 7.0.15 от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.