Начало / Download / Свалете Panda Antivirus Free 2015

Свалете Panda Antivirus Free 2015

Panda Antivirus Free 2015 е бърза и безплатна антивирусна програма, която може да се похвали с най-добър резултат в тестовете проведени от AV-Comparatives. Получавате също и възможността да си създадете спасителен USB диск с които можете спокойно да отстранявате вируси от вече заразени машини.

Panda Antivirus Free 2015 интерфейс

Инсталацията на Panda, макар и елементарна е леко досадна. Трябва задължително да размаркирате две кутийки. Едната автоматично променя стандартната търсачка на Yahoo, а другата подменя началната Ви страница с MyStart. Все пак безплатен обяд няма, нали така. Ако искате да не се сблъсквате с тези неприятности, то или внимавайте или си купете нормалната версия на Panda. В нея такива уловки няма.

Panda Antivirus Free 2015 инсталиране

Panda Antivirus Free 2015 е отбелязала внушителните 99.9% успеваемост, по време на тестовете проведени от AV-Comparatives. По този начин безплатната Panda катурна платената версия на Bitdefender от първото място. По време на нашите скромни тестове Panda Antivirus Free успя да направи пълно сканиране на доста задръстената ни машина за около шест минути, което според нас е повече от отличен резултат.

Външния вид на Panda Free наподобява този на Windows 8. Всеки модул се държи подобно на екрана на Windows 8 и е пълен с плочки които могат да бъдат лесно преподредени.

Panda Antivirus Free 2015 включва и спасителен USB инструмент, който сканира и премахва вируси от вашия твърд диск. Има подробно обяснение как да инсталирате Panda Cloud Cleaner на Вашата флашка, така че, дори и компютъра ви да е заразен и да не позволява да инсталирате антивирусен софтуер, да можете да се справите с проблема.

Panda Antivirus Free  не предлага много допълнителни инструменти, но е най-добрата безплатна антивирусна програма, затова горещо я препоръчваме на всичките си читатели.

Panda Antivirus Free 2015 на Български

  • Цена: Безплатна антивирусна програма
  • Операционна система: Windows XP 32-bit/Vista 32-bit/64-bit/ 7 32-bit/64-bit 8 32-bit/64-bit

Свалете Panda Antivirus Free 2015 на Български от ТУК>>> Panda Antivirus Free 2015

Един коментар

  1. Благодаря за антивирусната програма! Свалих я и ще пробвам да премахна вируса ,който си натресох сутринта!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.