Начало / Download / Свалете Orbit Downloader 3.0

Свалете Orbit Downloader 3.0

Сваляне на видео, флаш игри, както и на големи по обем файлове е много опростено с този безплатен мениджър за изтегляне, но потребителите на Firefox  могат да имат затруднения с интеграцията на Orbit Downloader в любимия си браузър.

Главният интерфейс на Orbit е доста опростен, като програмата има една основна лента с инструменти. Интеграцията на Orbit в Explorer е бърза и безпроблемна. За да изтеглите медиен файл, просто кликнете с десния бутон на видеото или снимките и изберете Изтегли от контекстното меню.Свалянето на Флаш игри е още по-лесно. Поставете мишката върху даден Flash файл, и Orbit показва извежда бутон за бързо изтегляне.

Малкият размер и скоростта на работа основните черти на Orbit Downloader. Програмата използва минимум паметта, а изтеглянето на файлове е много по-бързо, отколкото с вградения в браузъра клиент. Ако искате да изтеглите множество файлове от един сайт, то с  Orbit го правите само с един бутон, след което може да избирате какво точно да свалите. На разположения на потребителя са многобройни опции за конфигуриране, което превръща Orbit в един от най-гъвкавите мениджъри за изтегляне на файлове.

Въпреки че е създаден за интегриране с IE, Firefox, Opera и Maxthon, при нашите тестове имахме голямо затруднение на интеграцията на Orbit Downloader 3.0 с  Firefox 3.6. Функциите за изтегляне на Flash файлове просто не работеха. Въпреки това Orbit е най-добрият мениджър за сваляне на файлове.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows 2000/XP/Vista/Server 2008/7

Свалете Orbit Downloader 3.0 от ТУК>>>

3 коментара

  1. Анонимен

    сваляне на гугъл земя на български

  2. сваляните версии от Довланд мастер не излазат на Български.Липсват иконите за посоките на света и за увеличаване и намаляване на мащаба.

  3. xubav e

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.