Начало / Download / Свалете Microsoft Word 2007

Свалете Microsoft Word 2007

В Microsoft Word 2007 се забелязват промени почти във всеки аспект на програмата – интерфейс, функционалност, стабилност и бързина на работа. С тази версия на MS Word, работата със снимки е доста улеснена благодарение на новия инструмент за редакция на изображения. Автори на блогове и издателите на онлайн медии също биха се зарадвали от новите функции на Word 2007. За потребители който искат прост инструмент за редакция на тест и са свикнали със стария Word 2003, може да бъде трудно да свикнат с новия интерфейс и новите файлови формати.

Инсталирането на MS Word 2007 отнема между 10 и 20 минути, и първото нещо, което ще забележите, е напълно преработени лента с инструменти, сега известен като ЛЕНТАТА, като много от познатите команди са разположени на нови места. На мястото на старите сиви падащи менюта, в ЛЕНТАТА са разположени новите табове: Home, Insert, Page Layout, References, Mailings, Review, and View. Някои табове не се показват, докато не ви потрябват, например, трябва да изберете снимка, за да се покаже таба за редактиране на снимки.

Другата радикална промяна в Word 2007 е новият формат на файловете. За първи път от десетилетие, Microsoft пуска нов файлов формат за потребителите, като старият Word DOC отстъпва  място на новия тип DOCX на Word 2007. Новите екстри за блогъри на  Word 2007 са в таба REACH. Имате възможност за водене на бележки под линия и цитати в References таба.

 • Цена: 60 дни пробен период;
 • Операционна система: Windows 2003/Vista/Server 2008/XP SP3

Свалете Microsoft Word 2007 от ТУК>>>

8 коментара

 1. ne sam go polzval ,parvo triabva da go instaliram

 2. има ли вируси?

 3. линка е за дирентно сваляне на Word 2007 от Microsoft. Какви вируси те гонят???

 4. Моля ви искам да си я сваля

 5. плаща ли се

 6. А плаща ли се?

 7. ina mariinova

  Не бе кажете плаща ли се?

 8. За 30 дни не се плаща. След това знаеш отговора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.