Начало / Новини / Свалете Microsoft Office 2013 Customer Preview

Свалете Microsoft Office 2013 Customer Preview

Още вълнуващи новини от софтуерният гигант Microsoft. Компанията  обяви  пускането на нова  версия на популярния си работен пакет  Office,  2013. Офис пакета е преработен изцяло  за  новият Windows 8 и  специално пригоден за работа със  сензорните  екрани  на бъдещите  Windows 8 таблети. Друга ключова характеристика е, че съхранението на файлове и документи ще се базира предимно на   клауд технологии.

 

В  специална демо  презентацията  Kirk Koenigsbauer – корпоративен вицепрезидент на Microsoft Office , показа някои от  новите функции на офиса пакета адаптиран за работа към  таблети с  Windows 8  операционна система и как бъдещите потребителите ще могат да ги използват.  В  новия PowerPoint потребителите  ще могат да с потупвания, завъртания и други жестове  да създават   презентации, а  също така да  рисуват  графики и други елементи с  помощта на сензорна писалка. В новата версия на Outlook  ще може да се  преминава  през имейл съобщенията  с няколко  потупващи движение, а нов раздел Quick Actions ще позволява  бързо  преместване, изтриване, отбелязване  или препращане на съобщения, нова функция в Outlook, наречена Peek  ще предоставя  интерактивна поглед към People, Календар и Задачи.

Ако сте нетърпеливи да проучите новият офис пакет, ще се радвате да узнаете, че Microsoft е публикувал Customer Preview на Office 2013. За да инсталирате пакета, ще се нуждаете от работещ под Windows 7 или Release Preview of Windows 8 компютър. Ще очакваме с нетърпение да споделите, какво мислите за най новият продукт на Microsoft в коментарите.

  • Цена: предварителен преглед на Microsoft Office 2013
  • Операционна система: Windows 7/8

Свалете Office 2013 Customer Preview   от ТУК>>>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.