Начало / Download / Свалете KMPlayer 3.9

Свалете KMPlayer 3.9

KMPlayer е един от най-популярните видео плейъри които се наложиха през последните години. И това,  разбира се си има обяснение. Стандартният външен вид на KMPlayer е с изчистен, с тъмни цветове и с много лесен достъп до менюто с функции, като управление на субтитрите, корекции на яркостта, контраста и много други.  Само с няколко клавиша се управляват параметри като  увеличаване и намаляване на размера на екрана, възпроизвеждане на цял екран и управление на звука . Ако ги научите,  ще можете да гледате филми само с няколко натискания на клавиши от клавиатурата.

kmplayer 3.9

Инсталацията на KMPlayer 3.9 е много бърза. Трябва, обаче доста да внимавате и да откажете всички „оферти“  инсталиращи ask и conduit toolbar. След инсталацията на KMPlayer, ще може да се насладите на един пълнофункционален плеър. Какъвто и файл да му „подхвърлите“, бъдете сигурни, че KMPlayer ще го възпроизведе. Същото разбира се важи и за конкурентите му VLC и GOM.

Другото важно нещо, което си струва да се отбележи е утежнения интерфейс. Това се получава заради вградените реклами и препоръчаното съдържание, които стартират заедно с плаъра. Как да блокирате рекламите в KMPlayer може да видите в тази статия.  Когато, премахнете  дразнещото странично съдържание, ще можете да се насладите на целия блясък на KMPlayer.

Ако,  харесвате KMPlayer, трябва да знаете, че вече  може да го откриете в Google Play и Apple Store. Това, означава, че може да го инсталирате  на вашият мобилен телефон или таблет.

  • Цена: Безплатен мултимедиен плейър
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT/7/8

Свалете KMPlayer 3.9 от ТУК>>> Свалете KMPlayer 3.9

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.