Начало / Download / Свалете KMPlayer 3.7

Свалете KMPlayer 3.7

KMPlayer е лек аудио и видео плейър за Windows, който поддържа широк спектър от различни файлови формати. Най-популярните от тях са AVI, ASF, WMV, AVS, FLV, MKV, както и много други не толкова популярни. KMPlayer  3.7 е безпорно един от най-добрите  безплатни мулти-форматни, мултимедийни плейъри на пазара към този момент.

KMPlayer е изключително лек от към използването на системни ресурси, с минималистичен интерфейс, който  прави видео възпроизвеждане бързо и безпроблемно. Интерфейсът  може да да се променя спрямо вашите желания и  вкус, като за целта просто трябва  да си изберете някой от наличните скинове. Има и доста приятни естетически щрихи, като например промяната на цвета на плейъра с всяка нова песен.

Има най-различни опции, които ще ви  помогнат да  персонализирате KMPlayer, като визуализации, плъгини и опции за възпроизвеждане. Красотата му се състои в това е,  че те се активират по желание на потребителя, а не са натрапени принудително с първоначалното инсталиране на плейъра.

KMPlayer може да възпроизвежда както аудио, така и видео  файлове и поддържа широка гама от различни формати. Качеството на възпроизвеждане е впечатляващо. Дължи се на набор от инструменти за обработка, които ви позволяват да изостряте, променяте свойствата на картината, прилагате филтри и дори да улавяте видео  в рамките на програмата.

Във версия 3.7 на KMPlayer e подобрена EVR производителността за наслагване на субтитри. Поправени са редица бъгове като BOF уязвимости в FLAC файловете и буферната недостатъчност за възпроизвеждане на mp3. Изцяло обновен е външният вид на мултимедийната библиотека Album Art.

Ако търсите лесен за персонализация,  но лек и мощен видео плейър, то KMPlayer е точно това, което ви трябва. За да свалите последната актуална версия насочете се към бутона Download.

  • Цена: Безплатен мултимедиен плейър
  • Операционна система: Windows 95/98/Me/2000/XP/Vista/NT/7/8

Свалете KMPlayer 3.7 от ТУК>>> Download KMPlayer 3.7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.