Начало / Download / Свалете Google Chrome 36

Свалете Google Chrome 36

Google Chrome 36 е най-новата версия на популярния безплатен браузър от Google.  Историята му може да се проследи от един проект с отворен код, наречен Google Chromium. В момента Google Chrome е най-широко използвания браузър, като държи над петдесет процента от пазара. Притежава и огромна екосистема от разширения и добавки.

Дизайна на версия 36 на Google Chrome остава минималистичен и непроменен. Tабовете стоят над адресната лента. На нея са разположени три бутона Back, Forward и Stop/Reload, звезда за добавяне на фаворити и икона за настройки. Липсва лента с инструменти или каквито и да било друго нежелано което да заема пространство от видимата част на екрана. Новият режим Immersive UI скрива всички елементи и така страниците които преглеждате заемат целия екран без да Ви разсейват други неща.

Google Chrome 36

Incognito в Google Chrome 36 е режим които е отговор на Private Browsing на Mozilla. Когато изберете Incognito, се отваря нов прозорец, който забранява записване на историята на посещаваните сайтове и бисквитките. Това не означава, че сте непроследими в Интернет, защото вашия Интернет доставчик все още може да след вашия трафик. Затова не вършете глупости.

Google Chrome 36 е еталон за скорост и надеждност, така че не е изненада, че пазарният дял на Chrome продължава да расте. Като добавите и мобилната версия за Android, нещата си идват на мястото. Препоръчваме Google Chrome 36 на всички наши читатели.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 36 от ТУК>>> Свалете Google Chrome 36

Един коментар

  1. Супер браузър

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.