Начало / Download / Свалете Google Chrome 31 за Windows

Свалете Google Chrome 31 за Windows

Google Chrome 31Преди дни излезе поредната стабилна версия на Google Chrome 31 за дектоп системи Windows, Mac, и Linux. Chrome продължава да печели все повече потребители, и остава най-популярният браузър към момента. В новата версия са добавени функциите: Web payments – начин за  разплащания онлайн; Portable NaCl и 25 поправки в сигурността.

Нека да разгледаме всяка нова функция по отделно:

Какво е новото в Google Chrome 31?

Web payments - Google Chrome 31

Web payments попълва автоматично данни за разплащане запазени в браузъра

1.Web payments

Първата нова функция Web payments – ще позволи на потребителите да попълват онлайн форми за разплащане с по-малко усилия. Google  дава на уеб  разработчиците програмен достъп до  информацията за автоматично попълване в браузъра (с изричното съгласие на потребителя) чрез нова функция, наречена requestAutocomplete (). Въведена информация,  като име, номер  на кредитна карта, адрес на доставка и други може да бъде  запазена и  при следващи покупки да се добави автоматично, а след това покупката продължава по-обичайният за разработчика начин.

Web payments е достъпна за Windows и Chrome OS, също така и за Android, но Mac потребителите трябва да бъдат малко по търпеливи за да се възползват от нея.

С PNaCl превръща Chrome  в игрова конзола

 PNaCl превръща Chrome в игрова конзола

2.Portable NaCl

С внедряване на Portable NaCl, Google цели още повече да подобри производителността на приложенията  в  Chrome 31.  Native Client позволява да се разработват  типични десктоп приложения като игри или редактори на снимки написани на C или C++, които след това да работят в Chrome.  Внедряването на Portable NaCl, ще позволи на разработчиците да компилират еднократно своя код, който да върви под  всяка хардуерна платформа и след това да вградят  своето PNaCl  приложение във всеки уеб сайт.

Отличен пример за използване на Native Client e играта Bastion – истинска  3D RPG  игра достъпна  директно в браузъра.

Какво нова в Google Chrome 31 за Android?

Google Chrome 31 за Android

Версия Chrome 31 за Android, който вече е достъпен в Google Play, получава  шорткодове за приложения. Накратко, тази функция позволява на потребителите да добавят  шорткодове от любими сайтове към  началния екран на  Android, които  се отварят в нормален прозорец на за Android.

Както е обичайно за всяка нова стабилна версия в Chrome 31  са включени още множество корекции на грешки и подобрения в стабилността. Нашият редовен съвет е: с оглед на вашата онлайн сигурност винаги използвайте актуален софтуер. Затова, можете да свалите Google Chrome 31 от бутона Download.

  • Цена: Безплатен браузър
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Google Chrome 31  от ТУК>>>

 

Един коментар

  1. Любимия ми браузър, а на вас?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.