Начало / Download / Свалете GIMP 2.6.8

Свалете GIMP 2.6.8

Разработчиците на GIMP са работили усилено за развитието и усъвършенстването на този безплатен, бърз, лек и надежден редактор на изображения. Въпреки, че нестандартния интерфейс на GIMP, разделен на различни самостоятелни прозорци, може да обърка някои от по-консервативните потребители,  нивото на комфорт при работа расте експоненциално със всяка нова версия на графичния редактор.

GIMP (GNU Image Manipulation Program) е един от най-мощните графични редактори и е напълно съвместим Photoshop. Почти всички инструменти на популярния Photoshop могат да бъдат намерени в GIMP – слоеве и маски, филтри и ефекти, разделни палитри, инструменти за редактиране на текст,  клониране на елементи, подготовка за печат и много други. Нововъведенията в GIMP 2.6.8 включват поддръжка на 32-битов цвят от GEGL, динамични четки, и други подобрения в секцията Select Tool. GIMP дори разполага с Regex-базиран модел за напреднали потребители.

Инсталационният процес на графичният редактор е опростен, без необходимостта да изтеглите и инсталирате GTX Runtime Environment отделно. Изключително мощен и лесен за работа GIMP е идеален както за любители, така и за професионални фотографи, уеб дизайнери, или някой, който иска да създава и редактира с професионално качество цифрови изображения.

  • Цена: Безплатен софтуер
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7

Свалете GIMP 2.6.8 от ТУК>>>

2 коментара

  1. супер е.харесами че е на бг

  2. Не знам защо, но не ми се инсталира на български. Преди време я имах, после я махнах, сега пак я сложих, но вече не е на български. Някой може ли да ми помогне?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.