Начало / Download / Свалете Free PDF to Word Converter

Свалете Free PDF to Word Converter

Файловете в PDF  формат са едни от най-често споделяните в интернет пространството, но могат да бъдат доста трудни за редактиране. С Free PDF to Word Converter може лесно да превърнете всеки PDF документ в подходящ за редакция в  Microsoft Word файл  или всеки друг текстов редактор, като Open Office.  Програмата може да бъде неизменим помощник за всеки офис.

Free PDF to Word Converter е много малка, не заема дисково пространство.  Внимавайте при инсталирането, защото иначе ще се сдобиете с куп нежелани ленти с инструменти, както и нова начална страница.

Free-PDF-to-Word-Converter

Интерфейса и не е произведение на изкуството, но пък Free PDF to Word Converter си върши работата чудесно и  с лекота.  Тя запазва почти цялостният дизайн на документа, така че не трябва отново да сглобявате оформлението отначало.  Може да редактирате файла и след това да го експортирате обратно в PDF. Той ще бъде със същите цветове, изображения и графики, както преди редакциите.

Free-PDF-to-Word-Converter-Interface

Малко неудобство е, че този софтуер създава собствена папка, в която да се съхраняват експортираните документи. Това може да се промени в настройките преди да започнете редакцията. Така, ще запазите  вашата система на файлова организация и няма да се налага да търсите преобразувания документни из дебрите на компютъра си.

Free PDF to Word Converter  е безплатна, лека и удобна за работа, но не ни харесват триковете, които ни приложи при инсталация.

  • Цена: безплатен PDF редактор
  • Операционна система: Windows XP/Vista/7/8

Свалете Free PDF to Word Converter от ТУК>>>

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.